Milcev Burbea își consolidează echipa cu trei promovări

By 08.04.2022 NEWS
Veronica Floroiu

Casa de avocatură Milcev Burbea a promovat trei avocate, subliniind, astfel, valoarea şi implicarea acestora în activitatea societăţii – Veronica Floroiu în poziţia de Managing Associate, Florina Enache în poziţia de Senior Associate şi Cristina Neagu în poziţia de Senior Associate.

“Sub atenta coordonare a avocatelor senioare întreaga echipă contribuie activ la perspectiva diversă și complexă cu care Milcev Burbea abordează fiecare dosar. În această perioadă dificilă la nivel global clienții vor să știe că au alături o echipă solidă, eficientă și pragmatică”, a declarat Gabriela Milcev, Partener, Milcev Burbea.

“Echipa Milcev Burbea în forma actuală își permite să se concentreze şi în zona de organizare de conferințe profesionale pe teme de interes pentru clienţi, activități în cadrul asociațiilor profesionale naționale și internaționale, precum și în zona de Corporate Social Responsibility, cum sunt dosarele pro bono sau cu onorariu redus pentru diverse organizații non-guvernamentale, sau iniţiativele de educație în materia drepturilor de proprietate intelectuala și a riscurilor în cazul contrafacerii și al pirateriei în rândul tinerilor și adolescenților”, a adăugat Iulia Burbea, Partener, Milcev Burbea.

Colegele nou-promovate acoperă o gamă complexă de servicii juridice din portofoliul firmei, oferind consultanță în domeniul dreptului proprietății intelectuale, copyright, contracte de parteneriat sau probleme legate de dreptul la imagine. Printre clienții pentru care societatea a oferit consultanță specializată în diverse domenii se numără UiPath, Rulmenți SA şi Rolex SA.

Veronica Floroiu (foto sus), Managing Associate, are 17 ani de experiență şi 10 ani în cadrul Milcev Burbea, fiind specializată în practica de litigii de proprietate intelectuală, coordonări de anvergură pe portofolii complexe de mărci la nivel national şi internațional, în Europa, Asia (China, India, Turcia) și America Centrală și de Sud, și litigii privind dreptul la imagine.

Florina Enache, Senior Associate, are 6 ani de experiență şi 5 ani în cadrul Milcev Burbea și este specializată în consultanță în material mărcilor, a drepturilor de autor (software), artă și design. De asemenea, Florina deţine o expertiză valoroasă în drept societar şi în strategii de apărare şi protecţie a portofoliilor de mărci cu componentă naţională şi internaţională coordonând portofolii complexe în America de Nord (SUA, Canada), UE, Middle East (UAE) precum şi în contracte de partnership cu componentă de loializare angajaţi în domeniul IT.

Florina Enache

Cristina Neagu, Senior Associate, are cinci ani de experiență şi a făcut parte din echipa Milcev Burbea în ultimii patru ani, timp în care a fost implicată în managementul conflictelor în materia drepturilor de proprietate intelectuală în numeroase instanțe specializate naționale și europene, protecția mărcilor în situații complexe (GoogleAdwords), coordonarea de portofolii în vederea protejării drepturilor la marcă și strategia managementului conflictelor în China, precum şi drepturi ale agenţiilor de publicitate.

Cristina Neagu

Milcev Burbea este o casă de avocatură din România care oferă consultanță specializată în domeniile proprietății intelectuale, dreptului comercial, litigii și arbitraj, societar şi în protejarea drepturilor în pas cu noile domenii ale tehnologiei (AI, virtual reality, RPA). Înființată în anul 2012, firma are în prezent o echipă de opt avocați.

Milcev Burbea este listată între firmele de avocatură de top din România în domeniul proprietății intelectuale în directoarele Chambers, Legal 500 și IP Stars. De asemenea, firma este menționată de publicații prestigioase în domeniul proprietății intelectuale, precum Managing Intellectual Property și IAM Patent.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.milcevburbea.ro/.